088 526 23 00

Ons verkoopteam

KAMADUR industrial knives B.V. heeft eigen vertegenwoordiging die vanuit Nederland, Duitsland, Frankijk, het Verenigd Koninkrijk en Turkije opereren. Onze focus is op Europa, het Midden-Oosten, USA, Zuid-Amerika en Afrika. Onze ervaren sales manager zijn beschikbaar voor al uw vragen. In combinatie met een vaste contact in onze binnendienst, kunt u altijd een persoonlijk antwoord op uw vragen verwachten. Het is ons doel uw behoefte aan industriële messen, slijtdelen en diensten te begrijpen en de optimale oplossing voor uw bedrijf te bieden: lagere kosten, verbeterde standtijd en meer efficiëntere inkoop.

Bij KAMADUR industrial knives B.V. geloven we dat, zelfs in dit tijdperk van online kopen, sociale media en video conferenties, het persoonlijke contact met leverancier van vitaal belang is. Wanneer u een vraag over industriële messen heeft, zorgen wij dat u met een persoon hierover kunt communiceren: snel, betrouwbaar en kundig. Mocht het beter zijn uw vraag op locatie verder te bespreken, dan maken onze sales managers graag een afspraak voor een bezoek.

Onze sales managers en binnendienst zijn bereikbaar via telefoon, email, WhatsApp en Starleaf video conference. Vindt uw contactpersoon hieronder. Of stuur ons uw vraag middels het contact formulier

William Hoogeveen
William Hoogeveen
sales manager
Howard van Muijen
Howard van Muijen
sales manager
Martin Kruger
Martin Kruger
sales office

Voor al uw behoeften aan industriële messen, slijtdelen en diensten bij één leverancier.

items Geen items 1 item op met gekozen filters